jueves, 14 de mayo de 2015

La Xixonenca

Un altre apadrinamient mes, la Tere i en Willi de la Xixonenca de Sant Feliu de Guíxols, es sumen al repte d'apadrinar un tresmil per la Fibomialgia i l'Esclerosi Múltiple, en aquest cas serà el Besiberri Sud, moltíssimes gràcies en nom dels afectats per aquestes dues malalties.
La Xixonenca la podeu trobar en la Rambla Vidal de Sant Feliu de Guíxols, especialistes en gelats artesans, orxata i torrons d'elaboració pròpia, evidentment això ultim per nadal, són autèntics especialistes, un lloc i un ambient de primera qualitat.


Otro apadrinamiento mas, la Tere y Willi de La Xixonenca en Sant Feliu de Guíxols, se suman al reto de apadrina un tresmil para la Fibomialgia y la Esclerosis Múltiple, en este caso será el Besiberri Sud, muchísimas gracias en nombre de los afectados por estas dos enfermedades.
La Xixonenca la podéis encontrar en la Rambla Vidal de Sant Feliu de Guíxols, especialistas en helados artesanos, horchata y turrones de elaboración propia, evidentemente esto ultimo en navidad, son auténticos especialistas, un lugar y un ambiente de primera calidad.

No hay comentarios:

Publicar un comentario